Zavařený bůček

Recepty bez brepty.

Nejlepší videorecepty na internetu.

NEZAVAŘUJTE MASO DOKUD NEUVIDÍTE TOHLE VIDEO! ZAVAŘENÝ BŮČEK V SOLANCE 👍

Recepty na zavařené vepřové maso tady u Brepty už máme. Podívejte se na nový recept, zavařený vepřový bůček v solance! (Ve slané vodě) Takto připravený bůček Vám vydrží v lednici přibližně měsíc, protože není zavařen metodou která se nazývá tyndalizace. Takto připravené vepřové maso stačí jednou zavařit dvě a půl hodiny a máte hotovo. Mám zkušenost, že takto zavařené maso déle než měsíc nevydrží. Má to prostý důvod, je tak dobré že se zkonzumuje 😂 Budete překvapení jak je tato vepřovka delikátní. Nejlépe se hodí konzumovat za studena, společně s nakládanou zeleninou, křenem a chlebem. Vyzkoušejte toto jednoduché zavařování masa (bůčku) do sklenice! Pokud nedržíte dietu, nebudete litovat! Dobrou chuť a hodně zdraví přeje Brepta.

Seznam ingrediencí které jsme použili:
Bůček
Sůl (45 Gramů)
Česnek
Bobkový list
Pepř celý
Nové koření
Nakládaná zelenina
Čerstvý křen
Hořčice
Chleba

Doporučujeme litinové nádobí SKEPPSHULT, které můžete zakoupit v e-shopu zde:
https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty/
WEB: https://www.receptybezbrepty.cz/