Segedínský guláš speciál

Recepty bez brepty.

Nejlepší videorecepty na internetu.

Vaření může být nádherná podívaná a inspirace bez zbytečných breptů.

NEJLEPŠÍ SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ SPECIÁL PODLE STARÉ KUCHAŘKY! (ČSN) TO MUSÍTE VIDĚT, A OCHUTNAT!

Segedínský guláš je u nás velice oblíbený. Vepřové maso a zelí je skvělá kombinace která segedínu dává jedinečnou chuť! Recept je uvařený podle normy ČSN a musím uznat, že se opravdu povedl. Znáte to, někdy méně, znamená více! Svůj název speciál má asi proto, že se na jeho výrobu používá vepřová plec. U klasického bůček. Podívejte se, jak připravit segedínský guláš, krok za krokem! Je to klasika, kterou určitě vyzkoušejte! Dobrou chuť a krásné dny Vám přeji! Brepta.

Seznam ingrediencí které jsme použili:
Vepřová plec 1000 g
Cibule 200 g
Slanina 50 g
Sádlo 100 g
Paprika mletá 30 g
Kmín 1 g
Sůl 30 g
Vývar 500 g
Zelí 1000 g
Hladká mouka 80 g
Zakysaná smetana 300 g

Doporučujeme litinové nádobí SKEPPSHULT, které můžete zakoupit v e-shopu zde: https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/

FACEBOOK https://www.facebook.com/Receptybezbrepty/
INSTAGRAM https://www.instagram.com/receptybezbrepty/
WEB https://www.receptybezbrepty.cz/