Moravský vrabec se zelím

Recepty bez brepty

Nejlepší videorecepty na internetu

Vaření může být nádherná podívaná a inspirace bez zbytečných breptů.

Moravský vrabec se zelím a knedlíkem! To snad není možné! Ta chuť je prostě báječná!

Moravský vrabec je pořádně vypečené vepřové maso s knedlíkem a se zelím. Vepřové plecko doplňuje bůček, česnek, cibulka a koření. Receptů je mnoho a každému chutná na jiný způsob. Někdo si jako přílohu dává špenát a bramborové knedlíky, jiný zase „na studeno“ s chlebem a hořčicí… Variací je mnoho! Jídlo je vhodné na výtečný sváteční oběd, nebo lehkou večeři. ? Jedno má ale tento recept společné – Je to prostě paráda! ? Podívejte se, jak vrabce a hlavně zelí připravujeme my! ? Přejeme dobrou chuť!

FACEBOOK https://www.facebook.com/Receptybezbrepty/
INSTAGRAM https://www.instagram.com/receptybezbrepty/
WEB https://www.receptybezbrepty.cz/