Hovězí po Burgundsku

Recepty bez brepty.

Nejlepší videorecepty na internetu.

HOVĚZÍ NA VÍNĚ od šéfa! (Boeuf bourguignon) ❤️

Hovězí po Burgundsku je tradiční Francouzský pokrm kde převažuje hovězí maso a červené víno. Příprava Bœuf bourguignon není tak náročná, jak by se mohlo zdát. Stačí dodržet základní postupy a můžete začít slavit zaručený úspěch! Vyzkoušejte tento báječný recept z hovězího masa, vyzkoušejte hovězí po Burgundsku na červeném víně! Recept pro Vás připravil šéfkuchař Petr Eliáš z restaurace u Námořníka 👍 (Hukvaldy) Pokud máte cestu kolem, můžete hovězí po Burgundsku ochutnat! Je na jídelním lístku. ❤️ Přejeme krásný den! Brepta a Petr.

Seznam ingrediencí které jsme použili:
Mrkev 200 g
Cibule 150 g
Hovězí krk 1000 g
Tymián, rozmarýn
Bobkový list, pepř, sůl
Nové koření, majoránka
Červené víno 0,4 L
Slanina 100 g
Olivový olej, máslo
Hovězí vývar
Cukr
Žampiony 200 g
Nakládané cibulky 200 g

Tak na co čekáte? Hurá do kuchyně!

Doporučujeme litinové nádobí SKEPPSHULT, které můžete zakoupit v e-shopu zde:
https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty/
WEB: https://www.receptybezbrepty.cz/