Hovězí konfit

Recepty bez brepty.

Nejlepší videorecepty na internetu.

VYZKOUŠEJTE MASO KTERÉ SE NA JAZYKU ROZPADÁ! LUXUSNÍ HOVĚZÍ MASO S HRANOLKY A ČESNEKOVÝM DIPEM

Recept na hovězí maso které se na jazyku rozpadá a dalo by se krájet lžící, to je recept na konfitované hovězí žebro! V žádném případě se nenechejte odradit dlouhou přípravou! Jedná se o nenáročný recept, vše za vás udělá trouba a čas. Hovězí žebra se konfitují dvanáct hodin na 85 stupňů a výsledek Vás vystřelí do chuťového ráje! Za to ručím 👍. Jako přílohu jsem zvolil domácí hranolky a česnekovou omáčku, vyrobenou ze zakysané smetany. Čerstvý ledový salát se lžičkou medu, doplňuje luxusní chuť celého pokrmu. Vyzkoušejte luxusní pomalu pečené hovězí maso! Nebudete litovat. Dobrou chuť a krásné dny Vám přeje Brepta.

Seznam ingrediencí které jsme použili:
Hovězí žebra
Sůl, tymián, rozmarýn, bobkový list, pepř
Cibule
Mrkev
Celer
Česnek
Rostlinný olej
Ledový salát
Vinný ocet
Olivový olej
Citron
Pažitka a petrželka
Brambory a sádlo

Doporučujeme litinové nádobí SKEPPSHULT, které můžete zakoupit v e-shopu zde:
https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty/
WEB: https://www.receptybezbrepty.cz/