Cibulová polévka

Recepty bez brepty.

Nejlepší videorecepty na internetu.

LEVNÁ, RYCHLÁ A VYNIKAJÍCÍ CIBULOVÁ POLÉVKA! 👍

Kořeny cibulové polévky nalezneme ve Francii. Tam je cibulová polévka skoro národní jídlo a její nádherná vůně je cítit skoro všude. Cibulová polévka vás skvěle zahřeje i zasytí, zvláště v těchto mrazivých dnech které venku panují. Cibulačka se skládá z kvalitní cibule a vývaru. Hovězí nebo kuřecí vývar do cibulové polévky by měl být silný. Taktéž víno je důležitá složka cibulové polévky, dodává jí jemnou kyselost. Do polévky se pokládají nakrájené bagety se zapečeným sýrem. Já jsem použil nakrájený celozrnný toustový chléb. Uvařte si doma poctivou cibulačku! Je vynikající! Krásný den přátelé. Brepta.

Seznam ingrediencí které jsme použili:
Cibule 700 g
Olej a máslo
Cukr
Hladká mouka
Bílé víno 200 ml
Kuřecí vývar 2 L
Pepř a sůl
Smetana 150 ml
Tvrdý sýr
Toustový chleba

Tak na co čekáte? Hurá do kuchyně!

Doporučujeme litinové nádobí SKEPPSHULT, které můžete zakoupit v e-shopu zde:
https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty/
WEB: https://www.receptybezbrepty.cz/