Bořšč

Recepty bez brepty.

Nejlepší videorecepty na internetu.

BORŠČ z hotelu Viking (Dnipropetrovsk) Jednoduše a rychle! 👍

Boršč pochází z Ukrajiny a Ruska. Rozšířil se po celé evropě a v dnešní době se připravuje na stovky způsobů. Zaručený originální Boršč zkrátka neexistuje. David Valíček o tom něco ví, protože působil jako školící kuchař pro českou gastronomii v Hotelu Viking (Dnipropetrovsk). Podívejte se, jak se připravuje Boršč (Борщ) právě tam! Základem husté a vydatné polévky je hovězí maso, řepa, kořenová zelenina a zelí. Nakonec zakysaná smetana a kopr. Vyzkoušejte tento jednoduchý Boršč z Ukrajiny! Dobrou chuť Vám přeje Brepta a David Valíček! 👍

Seznam ingrediencí které jsme použili:
Červená řepa 4 ks
Mrkev 2 ks
Petržel
Cibule 2 ks
Brambory 2 ks
Hovězí žebra 800 g
Bobkový list, nové koření
Pepř a sůl
Hlávkové zelí
Česnek
Olej
Kopr
Zakysaná smetana

Tak na co čekáte? Hurá do kuchyně!

Doporučujeme litinové nádobí SKEPPSHULT, které můžete zakoupit v e-shopu zde:
https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty/
WEB: https://www.receptybezbrepty.cz/